09 oktober 2007

Scrapalfabet

Vad gör jag egentligen? Varför kommer det inte upp några nya alster? Jo, för att jag helt enkelt inte gjort några nya alster. JAg har tappat scraplusten helt. Meeen, nu ska vi inte hänga läpp för det. Hittar jag den aldrig åter så kan jag ju bli rik på alla mina attiraljer jag har här hemma som jag kan sälja av. ;)

Så, under tiden så underlättar jag scrappandet för nybörjarna. Jag har ett par nybörjare i bekantskapskretsen som står som fågelholkar när jag och Carina börjar blaja om vilka grejer vi använt.
Så jag har gjort en blogg som heter scrapalfabet. Det är små förklaringar helt enkelt på olika ord inom scrapvärlden. Sånt som VI som vana scrappare tycker är helt självjklara. Men minns ni i början innan man fattade vad det där LO som alla pratade om var?
Jo... erkänn nu.
Så, om du har en massa o-scrappare som läser din blogg kan du lugnt skjutsa dem vidare till min lilla scrapalfabetsblogg när de undrar vad för jox du egentligen använt när du pratar om ghostshapes, distressa och den fantastiska Robban.
Bra va?

10 kommentarer:

Sannasmamma sa...

Fasiken va bra!!! =)

Ms Garbo sa...

På skapa hobby vet dom inte vad Duttmuppar är. Obildade människor...

Fanny sa...

Du är taggad. Kolla utan papper.
För övrigt har jag haft alfabetsambitionen sen jag startade min blogg, har ett par ordförklaringar men har inte uppdaterat dem sen artonhundrakallt. Så kan det gå. Tack för att du är så ambitiös!
Kram

Emma sa...

Superbra!!

Bellis sa...

Åhh... Det tackar man för! Snyggt jobbat. Trist när scraplusten försvinner, men du får väl helt enkelt övergå till att bara klappa på alla fina saker, det kan vara mysigt det med.

Sanna F sa...

Du är så söt!!!
Hoppas din scraplust kommer tillbaka snart!

Kram från SannaF

Tanja sa...

Åja bruttan - kom igen! Låt mej stå först i kön OM du skulle börja sälja av pryttlarna. Det är ett stort affektionsvärde i dina saker så berömd som du är för alla dina underbara los och kort! Näe, förresten sälj dem inte till mej -jag kommer tillbaka varje dag tills jag ser du är tillbaka i träsket igen...."kom, kom, kom...tebax!" Stor kram med scrappbaciller i!

HelenaK sa...

Jättebra idé!! Verkligen jättebra! Det måste jag länka till. Jag kommer definitivt ihåg hur fullkomligt borta jag var i början när man inte förstod vad folk prata om. Minns att jag tänkte vad fasiken är en LO?! *skratt*

Jasså du är en klumpeduns du med. Har du några roliga historier om fläskläppar eller liknande *skratt*

kram

Geo75 sa...

Hahaha, vilken TUR nu kan även jag förstå ;)
Har oxa lagt ner scrapp just nu för födelsedags kort, bröllopskort o dop kort osv men snart dax igen... blir det någon scrap dag hos dig? Kram

Hedda_94 sa...

Alltså, vilket SKITBRA initiativ!!
Nu är jag ju en inbiten nörd, men det är precis vad jag skulle ha behövt i början av min scrapkarriär.
Gillar oxå hur du har med bilder/layouter som visar sakerna.

Grymt!