06 september 2007

Resultat av fotosafarin

Ja, jo, jag var ju ute med en hög andra tjejer i söndags och fotade i Stockholm. Man kan väl inte påstå att mitt huvud och jag var överens, men jag fick lite foton i alla fall och jag tycker jag lyckades hänga med hyfsat bra ändå. Jag gick ju faktiskt inte förrän vid halv fyra eller så.

Här är i alla fall lite resultat.
Första bilden är från när Bellis skulle ta lite foton på fotografer vid en vägg. Haha, jag blev ju tvungen att knäppa ett kort från vår vinkel också. Synd att jag inte stod längst bak bara. :DSen har vi en lite annorlunda bild på Bellis. :D


Och här är jag. Behöver jag säga at jag hatar att visa bilder på mig själv? Nä, trodde väl det. Ska öva mer på det. Så hemsk ser jag nog inte ut i alla fall, så ni blir nog inte rädda när ni ser fotona. Det är ju så poppis att fota mot en tegelvägg, så jag blev tvungen att prova när vi nu var vid stadshuset. Kan man ha en bättre tegelvägg liksom? (man kunde haft bättre väder dock)


Vi är fortfarande vid stadshuset och jag älskar pelare på rad såhär... Verkligen användbara bilder..................eller nåt. :D


För er som läser hos Webmosterhelene så känner ni igen den ena av dessa rumpor. Jag fotade båda rumporna... vi får väl se om nån fångade min häck också! :D Tycker det blev en rolig bild.


Mitt huvud ville ha mat sen i alla fall, och det fick det. Korvar på seveneleven... vad gör man inte för att stävja migrän. Nu sket sig ju den planen ändå, men jag blev mätt i alla fall. Ville ta ett annorlunda foto av alla korvätande tjejer. Här är resultatet. Självporträtt i ett liksom. :DPå väg från korvutfodringen till Trädgårn så hittade vi den här lilla rastplatsen och självklart måste det fotas. Solen tittade fram en liten stund t.o.m!


Trädgårn. Kul färger, helt värdelöst foto för framtiden... men kul färger som sagt.


Ännu ett värdelöst foto för framtiden... men ballt. Fult och ballt på samma gång. Det var väldigt mycket fimpar i blommorna. Varför då? Är det SVÅRT att skaffa en askkopp liksom? *förbryllad*


Tydligen är det himla jobbigt att ställa sin dricka på bordet också, för nån hade glömt den här på takstolarna (eller vad man ska kalla dem)


Och så avslutar vi med en massa foton på mig själv. För mitt eget terapeutiska arbete så att säga. :D


Grafitti är också ballt.


5 kommentarer:

ylva sa...

ar lite avis pa er och er fotoutflykt... ar fjantigt fortjust i bilden med rumpan ocksa. och var inte sa hard mot dig sjalv, du blir fin pa bild du med ;).

ville sa garna kika pa den nya clearstampsen, men lyckades inte riktigt.det kan ju vara min dator som kranglar bara, men tankte att du kanske ville kolla anda. ber man om forstoringar sa fungerar det bara pa alfabetet for mig. himla fint ser du ut iallafall ;). och jag tycker det ar sa haftigt med din design istallet for alla stora marken.

kram,

ylva

Elle Andersson sa...

Vilka superhärliga foton!
Gillar rumporna :) på alla bloggar.

Tycker du blir bra på foto, framförallt den med tegelväggen, så öva på!

joggemia sa...

Många snygga foton! Håller också med dig....man kan inte alltid tänka på om ett foto är "användbart" eller inte....man måste få fota bara för att det är häftiga färger, fulsnyggt, härlig form osv.

Kram Mia

Milla sa...

Wow, så fina foton på dig! Speciellt med grafittin i bakgrunden!
Gillar dina foton du tagit. Många läckra.

Bellis sa...

Kul att se dina bilder! Ja, det var ju en annorlunda bild av mig. :) Dina självporträtt är jättefina tycker jag.

Det vore kul att samla ihop alla olika versioner av "rumpbilderna". *hihihi*

kram /Anna