03 november 2006

Full rulle hela dan

Jo, det är höstlov och full rulle här hemma.
Idag var i alla fall sonen på dagis. Alltid något. Igår var han hemma och vi var ute i snön och lekte. Jätteskoj! Tills han ramlade framåt och mulade sig själv. Stackarn.

I helgen var jag på mässa i Karlstad. Det är en helt egen historia, men jag kan säga som så att vi hade ASKUL och jag fick skratta gott flera gånger. Sånt behöver man och jag lever gott på det.

Min Craft Robo har flyttat in och jag börjar så smått bli kompis med den. Jag kan tycka att den kanske förstör pappret lite... men det kanske är för att jag gör något fel. Får fortsätta mickla.

Till mässan gjorde jag lite alster för Pappersvinden.se som de kunde visa upp.

Bl.a detta farsdagskort med papper från Junkitz, floss och knappar från SEI.Sen blev det även en LO med min dotter och hennes första snögubbe. Var nog mest jag som byggde, men ändå.Och så denna. Dottern när vi bodde i Reno. Gillade dessa papper väldigt mycket.Sen är jag fortfarande helt kär i mina distresser. Det är något så fridfullt och meditativt med att sitta och färglägga. Att se en liten stämplad figur liksom få liv.
Jag tycker dessutom att jag blivit ganska duktig på det *eget beröm-varning*
Detta kort med hÄngeln har jag gjort till min kusin som förlorade sin sambo i våras. Inget flashigt, men en liten reminder att jag tänker på henne.För övrigt har jag bakat idag. Bullar. Vaniljbullar. Mums mums mums. Sååå gott.
*suktsukt*

1 kommentar:

Sanna F sa...

Oj vad mycket gott och fint du har skapat sedan jag kikade in sist!!!