18 januari 2008

Litegrand från ovan

Fotona från när dottern var liten är ju sunkiga i kvalitet. SUddiga och dåliga. Men då gör man såhär, så hamnar de inte i centrum men får vara med ändå. :D
Den här blev jag väldigt nöjd med och jag tror det är den här som kanske kan förlösa min block så jag kan gå vidare. Jag hoppas det är så. Ooohh... tror jag ska scrappa lite till ikväll! :)



Och sen vill jag säga TACK till alla som delat ut den där you make my day-awarden till mig. Det gör mig jätteglad! Jag har massor av bloggar jag besöker.
Fiffi, Jenny, Carina, A-C, Helena, Fanny, Monnah, Annika 5064, Ellison, AnnaB, joggemia, Leamon, Hallonflicka, Karin... ja... många. Det finns så många inspirerande tjejer där ute.

6 kommentarer:

joggemia sa...

Tack för tipset! Jag har också massa foton från när ungarna var små...."sunkiga i kvalitet"....och då kan man ju göra något liknande. Cool LO!

Kram!

Tettiz sa...

Ruskigt snyggt scrappat!! *yey*

Anonym sa...

Jättesnygg layout, satte fokus på bilderna på ett sätt som gör att det bara blev charmigt att de är av lite sämre kvalitet! :)

erica sa...

Jättefin LO! Hoppas att blocken släpper nu, inte roligt med scrap-block.

Du får den där awarden av mig oxå :D

Anonym sa...

bilderna från när min dotter var liten är väl ungefär lika gamla som din dotters...hmm..inget "scrap-tänk" bakom o lite si o så med kvaliteten ibland. Försöker oxå scrappa dem så tack för tipset!
Superläcker lo!
*kram*

Marie sa...

den layouten fick mig verkligen att le, så härlig! Måste också säga att jag blev jätteglad av att se att du nämde min blogg bland de som du besöker, tack, så go du är!