01 januari 2008

Nu är croppen slut!!!

Och OJ vad många ni var som ville vara med och skapa! Jättekul!!!
Det är ett digert arbete jag har framför mig nu med att försöka välja ut en vinnare i varje kategori. Ojoj... men det ska bli kul!
Det kanske tar ett par dagar, men framåt slutet av veckan hoppas jag ha korat alla vinnare och då meddelar jag såklart det här! :)

Jag har också skapat lite sedan croppen drog igång, men inte alls så mycket som jag trott. Däremot har jag skapat ordning i mitt hem genom att storstäda i stort sett ALLA lådor och skåp som går att finna. 5 kassar har åkt till Myrorna och 10 nya kassar har producerats! Helt enormt mycket! Och mer är på gång! :D

Men nu, en liten LO.Jag minns inte varför han var så ledsen, och på de andra bilderna i samma serie är han ganska glad, så det var väl något (typ en fotograferande morsa) som gjorde honom ledsen eller så! :D

12 kommentarer:

Annelie Maddock sa...

Tack for jatteroliga utmaningar! Lycka till med 'domarskapet"! :)

Kanonsot LO!!

joggemia sa...

Stackars dig....vilket megajobb du har framför dig nu. Inte kan det blir lätt heller- så otroligt många fina bidrag som tävlat!! Man blir alldeles stum av beundran! LO:n på den lilla ledsna är så enkel och läcker!

Kram Mia

LillBlomman sa...

Vilken liten söt, trumpen kille! Förstår att du får att göra, wao vilka härliga alster alla skapat!!! Ha det gott och tack för all inspiration!!!

Tin sa...

Den är sååå vacker!!!

Anonym sa...

mycket fn Lo! Vacker helt enkelt!

LottaRos sa...

Ååååh! Lille plutten! Vilken underbar LO!

Sanna F sa...

Vilken underbar layout!!! Har du målat fåglarna själv! Så himlans vackert!

Jag förstår att du har mycket att göra nu när du ska utse vinnare!
Jag hann själv inte vara med på den roliga cropen för att vi röjer här hemma.... Det tar tid. Men det är skönt att göra sig av med en massa saker man inte behöver!

KRAM o god fortsättning!

Dilorf sa...

Vilken fin LO.. JAg gillar fåglarna där...

Jag avundas dig INTE ditt jobb att välja ut vinnare. Det finns såå många fina!

Marie sa...

Tusen tack för allt kul som du har ordnat!
Och vilken underbar LO, härligt med mer "eleganta" fåglar än alla små söta man brukar se på scrapsidan nuförtiden, superfint!

Articsisters are: sa...

Vi behövde stämplar inför ett scrapprojekt som handlade om Sveriges vilda djur. Det resulterade i att vi tog fram lite stämplar och nu säljer vi dem vidare till er som har jägare i familjen, barn som är inresserade av djurspår eller någon som ser en möjlighet att göra ett snyggt kort med spår på.

Välkommen att titta in på vår blog.

Lena & Lisbet

leamon sa...

Tack för en härlig crop med kul o inspirerande utmaningar!!! Det är inget lätt jobb du har framför dig - så otroligt många fina tolkningar!

anna sa...

ohh så fint