27 januari 2008

Min nya dekorationsförvaring

Jo, jag ruttnade på alla olika förvaringslådor som var bökiga att ta med sig på träff. Jag vill ha med mig ALLT.
Så, jag kom på detta. Tycker det blev ruskigt lyckat. När man ska iväg och scrappa grabbar man bara tag i sin ring och går. Helt underbart! Och den är organiserad också... en ring för ghostshapes, en för bling, en för brads och så... och så en hel del på den STORA ringen. Det är en sk fastighetsskötarring som jag köpt från låskompaniet.se. Perfekt! JAg har en till... dekorationer har en tendens att föröka sig.

Vad är då det absolut bästa med denna förvaring? JO... alla de där dekorationerna man köpt men glömt att man har. De ser man nu dagligen och glömmer aldrig bort dem!!! Det är helt underbart!
*tipsar*

Såhär ser alltså ringen ut i all sin prydlighet. ;D

Och vad mer som är viktigt här hemma idag är att Samuel faktiskt fyller 3 år. Japp, stora killen. Helt sjukt. För 3 år sen låg jag på BB med jordens sötaste lille plutt och en HEL DEL blod mindre... men jag var nog så hög på att ha fått barn (och speciellt en son.. helt säker på att jag skulle få en tjej igen) så jag märkte nog inte att jag egentligen var helt död efter all blodförlust och födande.
Men nu är det alltså hela tre år sedan och imorse var det en mycket lycklig son som slet upp presentpapper och oooohh:ade och aaaaah:ade över de fina presenterna. :D
Såhär ser man ut om man har alldeles för långt hår och fyller 3 år.

4 kommentarer:

tanja sa...

Grattis till stora killen och vilket supertips. Känner igen det där med saker man glömmer bort bara för att man inte ser dem.

Kram

MiaMaria sa...

Grattis till 3-åringen. Om han inte är som min 3-åring, då får jag väl säga att jag hoppas han blir fyra fort ;)

Smart tips med ringarna. Har en stor ring och en bunt påsar liggande på skrivbordet, skulle passa bra ihop verkar det som :)

Epona sa...

Vilket superbra förvaringstips! Jag är jättetrött på min små-dekorationsförvaring eftersom jag aldrig orkar dra ut alla lådor och kolla vad jag har etc etc.. det här är ju mycket bättre! Här ska beställas fastighetsskötarringar.. :) Ska bara bestämma mig för hur många!

jenny_li sa...

För långt...? Jises, kvinna - kör ni navy-stuket i vanliga fall, eller?? Tycker han är jättefin i håret - och mysigt glad!

Födslar ja... det är väl en välsignelse att man glömmer bort dem så fort som man ändå gör...! *s*

*funderar på om deko-förvaringen är nåt för mig - tveksam*