26 januari 2008

Jag vågade

En liten LO om hur jag vågade byta yrke. Trots extrem nedgång i lön och allt sånt där... jag är sååå lycklig över mitt val.Jag har använt en bit lace CS som jag designat och skurit ut med CR. Rubriken är fonten Porcelain från dafont.com och cirkeln har jag ritat och skurit ut med CR.
Jag har använt dabber Pool på de svarta detaljerna vilket gör att de ser lite ärgade ut, men det syns inte riktigt här.

Nu ska jag nog gå och titta på TV en stund tror jag.

8 kommentarer:

Linda (Gulligullan) sa...

Otroligt fin layout i sann "Peterlina"-stil. Vackert!

Malin sa...

Modig tjej! En heroinna i mina ögon!!!

Kram!
Malin

Bellis sa...

Bra gjort! Pengar och karriär är som sagt inte allt. Vem har lyckats bäst: han med hög lön som jobbar 60+ timmar per vecka, sover hemma max 3 nätter per vecka och är skild trots att han bara är 27 - eller hon som jobbar 85%, har 2 barn hon älskar, en hobby hon älskar men som har svårt att få pengarna att räcka till.... Svaret är inte självklart, men jag vet vad jag väljer!

kram /Anna

MiaMaria sa...

Snygg LO! Tycker helt klart att det var tufft gjort, och att må bra är ju viktigt. Vad ska man med alla pengar till om man inte kan spendera dem? ;)

Hur har du gjort med titeln? Är det utskuret med CR eller skrivare? Jag gillar den fonten men har inte använt den på en LO, än :)

*kram*

joggemia sa...

Grymt snyggt i sin enkelhet! Du är så fruktansvärt duktig med Robban så man blir alldeles grön i fejan!

Kram!

fanny sa...

Skitsnygg. Gillar det här fotot av dig också. Och du är modig.

Morfen sa...

Fantastiskt snygg layout!!! Vad gör väl lönen om man går ner lite, bara man har så man klarar sig - det är absolut inte värt att vara kvar på ett jobb man inte trivs. Hurra för dig!! :) Kram!

annika5064 sa...

Åh, vad du är duktig! så enkla men alltid så enormt snygga layouter! Nu måste jag nog springa in i din shop! Och tack för ljudbokstipset!Kram
Annika