24 januari 2008

Days gone by

Jo... jag har nog tagit en break från de där färgglada LOerna ett tag. Eller vad tror ni? :D

Här är en mycket o-färgglad LO
OHHHHH och så måste jag ju flagga för den stora scraploppisen.
Den missar ni inte va?
Såhär ligger det till... den 30:e mars, 11.00-16.00 kommer vi finnas i en lokal i
i Bandhagen. Man kan parkera på gatan utanför, T-banan ligger ca 7 minuters gångväg bort och buss 143 stannar stannar ett 20-tal meter bort från lokalen.

Om Du har en massa scrapgrejer att sälja kanske Du också vill ha plats vid ett bord? Det kommer att finnas plats för 17 säljare utöver oss tre som anordnar loppisen. Det kommer att kosta 100:- att vara med. Det är en avgift vi tar ut för att täcka lokalhyra, städning samt fika under dagen till de som säljer. Vi vill att det endast ska vara scrap/kort/stämpelrelaterade saker som säljs. Alltså, detta är inte ett tillfälle att bli av med barnkläder och diverse annat.

Vi tar emot anmälan via denna e-mail: scraploppis[a]gmail.com

Ni hamnar på listan i den ordning mailen kommit in. Blir ni fler än 17 så hamnar ni i turordning på en kölista. Avgiften ska vara betald senast den 29:e februari för att du ska få behålla din plats. Efter det så plockas säljare in från kölistan istället.

Va? Det vill ni inte missa. Erkänn nu!
Tänk på alla roliga mönstrade papper som jag har... som jag inte använder.... som jag kommer sälja av. Det ni!
För att inte tala om allt annat skoj jag har i gömmorna. :D

Ses där!!!

5 kommentarer:

Scrapangel sa...

Den var inte... färgglad precis. Men underbar... ska kanske låna idén lite?

Kramen.

Fanny sa...

Jag är också delvis inne i en "vit" period... eller i allafall ganska monokromatisk - gillar verkligen ditt resultat här! Skiitsnyggt!

Emma sa...

Haha.. ja den är ialla fall jättefin trots att den är så o-färgglad!! Kul ide med scraploppis, synd att man bor så långt bort bara. Har en hel hög med sakersom skulle behöva komma till någon bättre ägare.

Trevlig helg
Kram
Emma

Sanna F sa...

Jätte snygg!!!

joggemia sa...

Din o-färgglada LO är så o-färgglad och läcker! Synd att jag inte bor i närheten av huvudstaden....kunde ju gjort en massa fynd ju! =)

Kram och fortsatt trevlig helg!