17 februari 2008

Och så alla LOs då

Ja, och så var det ju alla avfotade LOs då.
Här kommer de nu i tillverkningsordning så att säga. :D

Samuel sjunger en massa "binka lilla häna däääää hu ja uuunna va duääää" Så det måste ju scrappas. JAg ruttande dock halvvägs igenom så den blev lite kal. :D



Och sen denna. Vi avnjöt årets första semla på köksgolvet av någon outgrundlig anledning. JAg vet att jag hade en bra ursäkt vid tillfället i fråga, men minns inte nu. :D
Hemvirkade blommor, gummibookplate och journalingtag från Creative Cafe.
Och se! Ett mönstrat papper som bakgrund!!



Sen blev det denna. Mycket enkla. Jag vill ju scrappa exet och dottern emellanåt också. Blir lite skevt i albumet annars. :D Dessutom är vi mycket goda vänner.


I Samuels värld är det mycket som är "topat" hela tiden. Dvs borta. Det är så gulligt.
Mönstrat papper igen!!! Och det var här nånstans jag råkade säga något dumt....


...som att "jag ska minsann använda fem mönstrade papper" eller nåt sånt.
Och Carina var ju inte den som lät mig komma undan med det där på något sätt.... så... here it is. Fotot föreställer en mycket liten Peterlina på toa. Snygga tapeter. Räkna noga alla mönstrade papper så ser ni att det är 5. Och så mina egna stämplar.



Sen blev det en snabb sista LO. Om makens och min favoritdrink. Vi dricker den dock utan sprit. Finns inget bättre en varm sommardag.



Och sist, men inte minst. MAKENS scrappade alster från gårdagen. Vad säger ni nu då? Va??? Han har gjort rubriken av lödtenn!!!!! Manligt så det förslår. :D

18 kommentarer:

fanny sa...

Men vad produktiv du har varit. SKitsnyggt, alltihop! Störtgillar makens layout också

Cath. sa...

Hej! Jättekul att se slutresultatet så här, kikade ju lite över axeln på dig när du gjorde dem... Blev riktigt imponerad av din egen utmaning, vet inte om jag skulle fixa det där med 5 mönstrade, tycker jag är vågad när jag har 3....
Ha det bra!

Anonym sa...

Superfina layouter!! Jag fick en sådan inspiration av den första att det blev en lift i rekordfart :) Jag har bloggat redan hihi http://lindasdagar.blogg.se

Anonym sa...

Så mycket snyggt du fått till det (och maken)- gillar så himla mycket kortet på din lilla son som "topat" något, gulligt!!!

Kramen! //Tanja

Ms Garbo sa...

Lödtenn!
Så COOLT!!

Marie sa...

oj så kul det var att titta in här idag, vilken inspirationskick man fick! :) urläckra layouter och jag är riktigt imponerad av din makes scrapp, läckra fartfyllda foton också! :)

Anonym sa...

Hej !! himla mycket fint du gjort !!! tittar säkert in igen *s*

tanja sa...

Vilken kavalkad av fina LO's!
Caipirinha är helt outstanding, en riktig fullträff.
Snygg LO maken har gjort också, blev väldigt imponerad av rubrik i lödtenn.
Måste passa på att berömma dina fina virkade blommor också, lite skönt att se att det inte bara är jag som är lite OCD:ig ibland :).

Anonym sa...

Vilka fantastiska Lo´s!

"Semla" är bara så underbar.
"Caipirinha" så läcker och fräsch...

Tycker så mycket om din enkla stil!

Anonym sa...

Oj, här var det LOsar minsann. Mycket, mycket fina och att du fått maken med dig är så fräckt. Skall ge samma förslag här hemma men har tyvärr inte så stora förhoppningar.

Maria

~Karin~ sa...

Här har flitens lampa lyst ser jag, så många fina LOs :) Kul att maken har scrappat också! Va fint med egenvirkade blommor som dekorationer!

terese sa...

vackra grejer du gjort!!

terese sa...

ja, makens med förstås :-)

Fiffi sa...

Så jäkla läckert alltihop! Och hur duktig är inte din man då? *djupt imponerad*

joggemia sa...

Alltså fatta vad glad jag är att du kommit ur scraptorkan!! När jag blir frisk minsann....då ska jag lifta minst ett par av dina otroligt härliga layouter! Duktig make du har också! =)

Kram!

Sanna F sa...

WOW vad många layouter! Å så himlans snygga också!!!
KRAM KRAM

Erica sa...

Ville bara säga att jag liftat en av dina layouter om du är nyfiken. Tack för all ispiriation du sprider med dina härliga layouter!

Mvh Skumpis

Joanna sa...

Sååå snygga layouter!!