09 februari 2008

Ett litet kort

Jag har en 11-åring här hemma. Eller, hon är ju hos sin pappa idag, men ändå! :D

Igår var det 11 år sedan jag blev mamma. Helt galet... 11 år... det är ju en lång tid. Nyss var hon ett litet knyte i min famn, nu är hon en stor tjej...
Ett litet kort gjorde jag såklart till henne. Snabbt ska det gå om man ska göra kort. Och det gjorde det. Skar ut lite stjärnor med Robban ur QuickStripz (rekommenderas!!!) och så klistrade jag fast dem på kortet. Typ.
Smidigt!
Nu har jag beställt hem mer QuickStripz! :DIdag ska vi strohandla och torka golven. Skoj va? :D

5 kommentarer:

Marie sa...

uuurfint kort! gillar alla stjärnorna. :)

Heléne sa...

Hej! Vad glad jag blev när jag hittade dig i min blogg :-) Jag pratade med förlossningsavd. om Vattkopporna och de rekommenderade att barnen skulle hållas åtskilda under de dagar kopporna är vätskefyllda. Annars trodde jag som du att bebisen skulle vara immun, men de är väl extra känsliga när de är precis nya. Smulans kompis har antagligen blivit smittad av en kille på dagis, så det är därför prickar och bebis kan komma på samma gång! Hoppas att du har det bra på jobbet och med allt annat! Spännande med en ny kollektion också :-) Kram H.

Monica sa...

Läckert! Hur ställer man in Robban om man har sådana där quick strips??? Grattis till elva mammaår. Visst går tiden fort?

AnnaB sa...

Oj oj 11 år... Ja de snart 5 åren som jag varit mamma har ju bara försvunnit i ett nafs så vips kommer jag väl sitta här och vara förvånad över att ytterligare 6 år passerat... =) Grattis till dottern!

JEN sa...

Ujuj, känns det så fortfarande efter 11 år?! Jag som tycker det var som igår min tjej föddes, då har det ändå gått bara snart 2 år... :-)) *skriver upp Quickstrips på Listan*
/Jen