23 februari 2007

Scrapbooking m.m

Ja, nä... jag behöver faktiskt inte förnya min prenumeration och det känns ju i sig rätt skönt. Jag ska nog satsa på nån rolig tidning från USA istället.

Jag tycker varje nummer är precis samma sak av denna svenska tidning.
Det är egentligen bara framsidan som skiljer, och den har ju aldrig varit inspirerande så...

Det är tjugonitton layouter av samma scrappare. Sida upp och sida ner.
Hela Sverige kryllar av superduktiga scrappare så det skulle inte vara så svårt att ha 25 designers som skapade några få LOs var. Gärna då designers med olika stil.
Här är de faktiskt ganska lika varann i stil, vilket blir... ja... tråkigt faktiskt.
Dessutom är det ju lite så att om man måste scrappa tjugonitton LOs på beställning så KAN det inte vara toppklass på alltihop, vilket jag ändå tycker det ska vara i en tidning sådär... det tycker jag det är i de amerikanska tidningarna faktiskt.
Just av den anledningen vore det ju trevligt med fler designers som kunde ge järnet för de få LOs de faktiskt "måste" göra...

Speciellt de olika teknikerna hade väl varit kul att ta in externa designers för? Eller?
Som när jag blev kontaktad för att de ville ha med en artikel om doodling. Leta reda på proffsen på just den teknik du vill visa och fråga om inte hon (eller han om nu Lennart eller vad han hette skulle vilja scrappa) kan tänka sig att scrappa en sida. Jag lovar att det blir uppskattat. Det är den absolut bästa formen av smicker och bekräftelse.

För övrigt fick jag mig mest en massa goda skratt faktiskt åt pixliga bilder och sunkiga chalks.
Det behövde jag idag när jag är sjuk.

Sådär, nu har jag effektivt förbrukat alla mina chanser att någonsin bli publicerad också! Haha!

4 kommentarer:

Maria sa...

Ja, du och andra satte verkligen ord på vad det är som är fel med tidningen - den är en total upprepning av sig själv i vartenda nummer. Första två numren tyckte jag DT höll hög klass, men det förstår vem som helst att det inte går att topprestera hur länge som helst, så det är förståeligt att kvaliteten sjunkit. Och det är väl fortfarande typ halva blaskan som är DT-alster, trots inskick, eller nåt... Tanken var god med att starta en svensk tidning, men det bidde inte mer än en tummetott. Få se hur den skandinaviska versionen blir - hyser inga större förhoppningar, men vill ju så klart bli positivt överraskad. Nej, CK och Scrapbooks Etc gäller för mig framöver.

För övrigt behövs inga blaskor när man omger sig med talanger som du och de andra "stammisarna", jag får enormt mycket inspiration av er!

Tack för att du är grym! ;-) Kram!

theValkyria sa...

Ja, jag har ju inte läst varje nummer men är nog benägen att hålla med! Och eh, framsidorna och layouten i tidningen...?

Har dock fått nyheten viskad till mig idag att en ny stjärna kommer att publiceras i aprilnumret. Hon har dock redan börjat synas lite här och var på webben. Det är inte jag, men det är mig ett nöje att känna henne. Mer säger jag ej, nej, nej. ;-

Anonym sa...

Scrapbooks etc heter tidningen. Har fått ett riktigt bra erbjudande, hör av dig om du vill ha info.

// Anna-Carin som är på språng

webmosterhelene sa...

Asch, att du inte haffade mig då... Hade varit nice med en liten pratstund :)

Sen ser jag dina tankar om tidningen, kan säga att till viss del håller jag med dig. Vi försöker alla göra det bättre ;)

Kram
/H