23 februari 2007

Jag är sjuk

Det är så tråkigt.
Igår kväll fick jag lov att jobba vare sig jag ville eller inte. Det var något som måste göras, för att någon kanske inte hade framförhållning eller räknat in i planerna att någon viktig nyckelperson inte skulle finns på plats mer denna veckan.
Så, jag fick ta hand om det däringa och det blev inte helt bra.
Imorse åkte jag in till jobbet, trots begynnande feber, halsont och huvudvärk.
Helt stört, men jag hade inget val kändes det som.
Det har man ju alltid, ett val alltså, men ibland känns valmöjligheterna väldigt begränsade faktiskt.
Nåväl...
Jag fixade det som skulle fixas, med god marginal, I might add, och jag gjorde det på mitt sätt, vilket resulterade i en 30-sekundersövning för databasen i jämförelse med den 30-miinutersövning som var skriven åt mig. Då dessutom hela systemet säckade ihop och dog.
Så, jag löste det på mitt sätt, rätt sätt och ett BRA sätt.
Det är jag nöjd med.

Och när det var gjort tog jag tåget hem, köpte en semla på vägen och nu sitter jag här och fryser invirad i ett täcke. :(
Jag försöker peta på en LO, men hjärnan värker (hjärtat värker...kommer jag bli hel igen??? *bonusfråga till alla fans: Vilken låt är det???? Någon som kommer på det?)
och det går sådär...

Snart kommer sonen hem med maken eller om det är tvärtom eventuellt. Det ser jag fram emot. Ikväll vill jag mysa framför teven.

3 kommentarer:

Sanna F sa...

Kram till dej!
Jag mår likadant och sitter o fryser i soffan...

Stina D sa...

Kan det vara Ebba Grön ?? :)
Hoppas du kryar på dig!

Susanne sa...

Jaa, Ebba Grön, die Mauer eller om den heter Muren? Min man (dåvarande pojkvän) hade på 80-talet (gud, är jag så gammal..) sönder bandet av ren frustration, jag är sådan att jag kan lyssna femtioelva gånger på en låt jag gillar!

Krya på dig!