18 november 2008

Så arg på teknikens under

Igår fick jag ingen tid på VC för att jag ringde för sent. Och jag bara ORKADE inte åka till akut-VC på kvällen eftersom jag hade över 39° feber.
Var uppe på toa inatt och svimmade! Jag hann lyckligtvis lägga mig ner på golvet innan jag svimmade av, mådde sååå illa och det svartnade för ögonen precis innan. Och nej, jag hade inte rest mig för fort, för jag hade redan hunnit sitta på toa en stund.
Idag har jag BARA 38° feber, men jag ringde till VC kl 8 när de öppnade och de skulle minsann ringa tillbaka till mig kl 8:30. Man får alltså knappa in sitt nummer och så ringer de upp. Jag knappade definitivt in rätt nummer!
Tror ni de har ringt? Neeej.
Så, jag måste vänta till ikväll då akut-VC öppnar kl 17.
Och jag har SÅ ont i halsen. Den ser INTE kul ut så jag gissar på halsfluss. Men varför svimmade jag?

3 kommentarer:

Carina sa...

Närakuten på Huddinge sjukhus då? De har öppet 8-22. :)

Annelie sa...

gumsan, kan det vara körtelfeber - har du haft det? Det hade jag i 3:e ring, det var ingen lek!! :-( Jag hoppas att det "bara" är halsfluss i så fall- stackare!! Krya på dig!!
Bamsekram Annelie

MiaMaria sa...

Låter inte så kul, hoppas att du fått en tid och har kommit hem nu. Jag svimmade en gång när jag var sjuk, hade ett virus på balansen och ramlade och slog huvudet i pottskåpet så dörren sprack! Det blev rejäl huvudvärk av det också...