11 april 2007

Robo-doodling

Jupps. Jag har Robo-doodlat. :D
Jag hade en idé i huvudet. Blev kanske inte precis som jag tänkt, men jag tycker det blev rätt coolt ändå. Nu när jag tittar på LOn såhär några timmar senare så ser det ballt ut ändå. :D Mest är jag nog irriterad över ett syftningsfel i texten... *slår mig i huvudet*
Doodlingen är alltså utskuren med robon. Dvs, det är "spillet" som är kvar som fotomatta/underlag.Sen har jag gjort ett par andra doodling-templates till Craft Robo också. Om någon skulle vara intresserad så är det bara att maila mig på karolina[a]kauhale.com så lovar jag att skicka över de tre filerna.
De andra ser ut såhär.
Kommer i gsd eller dxf. Och nej, de är inte helt symmetriska, för det är inte meningen att de ska vara det. De ska ju se lite handskurna ut liksom. :DHehe, märks det att jag är arbetslös och måste fördriva tiden med något? Trots sjuk son och påsklovsledig dotter så har jag lyckats hinna med en del idag. :)

10 kommentarer:

drannika sa...

Men seriööööööst... alltså... shit asså. Jäklar vad snyggt!!! Du får gärna maila över de där templetsen till mig annika[a]pyssel.net. herrejäklar vad snygga de var!!!

kramar
A

Pia sa...

Otroligt snygg LO i all sin enkelhet!

Pia sa...

Tack förresten för din hjälp btw!!! Med bild på blogger alltså ;)

Fialia sa...

Oj vad snygga!!! Nästan så att man ångrar att man sålde sin wishblade.

fanny sa...

WOW vad snyggt! *gnäll* varför har inte jag en robbie för.... gahhh. Du är så himla duktig!

Bellis sa...

Supersnyggt!
Nu när du är arbetslös kanske du har tid och lust att förklara gör mig hur man får in en bild högst upp i sin blogg? Vore grymt tacksam.

/Anna

Pia sa...

vilken jättefin layout!! såå fina doodlingar du gjort!! WOW

barbara sa...

jag har alltid tyckt du e duktigt på att doodla:)Kna tänka mig att det är super roligt att leka mes robodooling!Underbar Lo!!!

Kram Bárbara

Maria sa...

Helt fantastiska! Min mailbox hattifnatt[a]gmail.com ber snällt om att bli fylld med robodoodles :D

jenny_li sa...

hmmmm... vettu, värdinnan på pysslet nästa lördag skulle bli jättans glad för den där vänstra doodeln - i svart eller rött... ;o)

Du är grymt duktig tjejen - fattar inte hur du HINNER allt! - och CD muckovski (hinner inte kolla hur hon stavar just nu)-LOn är UNDERBAR! Att handrita och distressmåla titel står på min lista också - fast jag hinner dåligt med, så det dröjer nog innan det blir av... Dreglar över din så länge!