25 april 2007

Jag önskar du var här

Jag är så inne på att måla med distressfärgerna, men jag känner mig inte lika inne på att göra LOs för tillfället. Så, ett litet kort blev det.
Jag ritade en liten igelkott (tror jag... man vet aldrig när man ritar! :D) och en liten stjärna och färglade dessa.
Stjärnan har twinklings på sig också, men det syns nog inte.
Inte för att jag behöver fler såna här "jag saknar dig"-kort, men till sommaren när dottern är i USA kanske de kommer väl till pass. :)För övrigt så har jag haft full sjukstuga här hemma med två små sjuka barn och en sjuk man.
Så skoj - not.
Hade först tänkt skicka sonen till dagis imorgon, men nä... han får vara hemma en dag till med allt sitt snor. Det gillar nog personalen tror jag.

Och så rensar jag i mina gömmor. Jag ska sälja mina stämplar. JAg använder dem inte ändå. Har jättesvårt för att använda andras grejer... jag kan ju rita själv liksom. Blir ju mer personligt.
Eftersom jag KAN rita själv så vill jag inte att personen jag ger grejerna till ska tro att det är jag som ritat något som jag inte gjort. :D
Förstår ni?
Så, jag har rensat rejält. Har väl 7-8 monterade stämplar och sjuhundramiljoner omonterade hänglar och annat som jag tänker hiva iväg endera dagen.
Och lite QK-alfabet och dies också... för vissa är helt onödiga när man har en Robo.

6 kommentarer:

Maria sa...

Supergulligt! Tänk att ha förmågan att kunna rita själv, det blir ju alla gånger mer personligt! Så jag förstår om du ska sälja av dina stämplar, för du är grym på att teckna! Jag är *harkel* intresserad av vad det är du ska sälja, du får gärna hojta till - i och med mitt nya DT-uppdrag blir det mer kortmakeri här framöver :-)

Kramkram!

HelenaK sa...

Jag är jätteintresserad av att se vad det är du ska sälja! Eftersom jag inte kan rita så är stämplar mer än välkomna hem till mig. Hojta till vart&när du ska sälja.

Anna-Carin - anaber sa...

Skynda fynda, liksom! ;-)

Adorable pigge! :-)

Fanny sa...

Vad fint du ritar. Fattar att du inte behöver några stämplar. Vad är det för QK-alfabeten du ska sälja? *intresserad****

uve sa...

Du är så duktig vännen, gillar din lilla söta igelkott sååå mycket!! Hoppas att du mår bra, läste om att du slutat på nya jobbet. Helt rätt, man ska må bra den lilla korta stund man lever :-)

Stor, stor kram!

Chruss sa...

Ahhh, den som kunde rita som du!
Helt underbart kort - gillar din stil och att du ofta syr!