05 januari 2007

Man kan inte bli nöjd jämt

Nä, jag gillar inte den här så himla mycket. Tycker att doodlingen förstörde hela alltihop faktiskt. Men jag orkar inte göra om just nu. Den får vila lite. Antingen gör jag om en annan dag eller så gör jag helt enkelt en ny med samma foto. :)Papper från Bazzill och We R Memorykeepers. Bookplate från MM (tror jag) och knappar från DCWV. Foamstamps Franklin och handstil. Doodling.

3 kommentarer:

fanny sa...

Alltså, hade du inte talat om att du var missnöjd hade jag aldrig reagerat. Tycker den är jättefin. Fast om man tänker bort doodlingen blir den ju förstås "renare"... men det är ju en smaksak. Tycker den är ofelbart Peterlinig... jättefint foto också!

missemurr sa...

Den är verkligen jättesnygg och du är orättvis...mot dej själv...snygga färger och fantastiskt foto så var nöjd och tack för att vi fick se den!!

Sonja sa...

Håller med föregående talare - din lo är superfin! Det är nog emr du som inte är van vid att doodla - du vill nog ha din lo's lite "renare" om jag förstått dig rätt... Men detta gjorde sig hur bra som helst - lagom mycket ihop med ett fint foto:)

//Sonja