07 december 2007

Kärlek

Helt otroligt... jag har scrappat! Första scrappen på över en månad. Jag hoppas lusten är på väg tillbaka... det gick ganska lätt igår i alla fall. Så det är skönt.
Så fantastiskt härligt att få skapa lite igen. Måla, kladda och fixa. Lycka.

Såhär blev resultatet.
Min lille prins.



Jag har målat akrylfärg på ett plastnät som satt på nån möbel som skydd... och så stämplat med det till bakgrunden. Sen är det små nageldekorations-bling jag köpt på tradera, en overlay, ghostshapes, handskriven/målad rubrik, lite dymo och handstil.

Ooohhh vad härligt att skapa.

Dessutom ringde tant doktorn nu på morgonen och det var så härligt att få säga att jag mår så himla bra nu. Att tabletterna gör massor av nytta, att jobbet är toppen och att livet ordnat till sig hyfsat. Det måste vara skönt som läkare att få höra också.
Jag käkar nu två piller på morgonen och tillsammans tar de hand om huvudvärken. Det är enormt skönt att inte må dåligt varenda dag... det händer kanske en gång i veckan att jag får migrän (vågar knappt nämna det). Lite småont har jag också bara nån dag i veckan. Min kropp tackar och tar emot. Den gillar inte värktabletter.
Så, så är livet just nu... back on track helt enkelt.

9 kommentarer:

Fanny sa...

Skönt att höra att du mår bättre och att du fått tillbaka scraplusten... jag ska maila dig bilder på det jag gjort med journalingrutorna, kan inte lägga ut det på min blogg än eftersom det är en julklapp... *kram*

Jeez sa...

Härligt!!!

Men du och C får faktiskt ta ert ansvar och scrappa lite med mig nu *tycker* Jag har haft fullt upp med annat ett tag, men nu lugnar det sig förhoppningsvis. Och dottern kryper omkring så hon är mer lättnöjd nu än förr...

Sanna F sa...

Cool layout!
Skönt att du mår lite bättre! Det är svårt att förstå hur det är att ha migrän så ofta!!!

Kram till dej!

Anonym sa...

ÅÅÅÅ vad härligt att du mår så bra nu! Det kanske är så att skaparlusten kommer mer i takt med att du mår bättre?! Du har gjort en underbar layout! Kram!
(Blir lite nyfiken på vad det är för piller du får? Jag fick Ipren att ta mot den dagliga huvudvärken - 3 stycken om dagen... Funkar hyggligt men inte fantastiskt.)

Emma sa...

Skönt att höra att du mår bättre!! Layouten är helt underbart snygg!!!

Susanne H / snuffehar sa...

Härlig layout!

joggemia sa...

Jippie! Härligt att se en Peterlina-LO igen.....läcker!

Kram!

Anonym sa...

Snyggt som vanligt det du gör *avis* Och UNDERBART att höra om din huvudvärk!

Jag tar nåt som heter chloromycetin 2 droppar 5 ggr/ dag och nu dag 4.5 ser jag ff ut som någon som kan vara med i vilken skräckfilm som helst UTAN make up :(

/Annika

Kram

AnnaB sa...

Jättehärligt att höra att du mår mycket bättre! Och layouten är så underbart fin!!!