15 december 2007

Så typiskt

Idag är det pysseldag med PN, men tror ni jag är frisk eller? Nä, inte det minsta.
Så efter mycket velande fick jag tillslut inse faktum... jag mår inte tillräckligt bra för att pyssla en hel dag i sällskap av andra. Jag har spenderat större delen av dagen framför TVn faktiskt... så rolig har jag varit. Och det säger ganska mycket om hur jag mår, eftersom jag oerhört sällan sitter framför TVn och glor. Tittade på en film jag köpte för ett tag sen. Die Weisse Massai. Alltså, den vita massajen. Baserad på en bok jag läst om en kvinna som blir tokförälskad i en massajkrigare och flyttar till Kenya och bosätter sig i bushen... helt galet, men väldigt bra bok. Sann såklart. Jag läser ju bara sånt. :D
Filmen var bra men självklart inte lika bra som boken... det saknades så mycket viktigt tycker jag.
Sen har jag tittat lite på Notting Hill som fanns på HDn. Snacka om kontraster.

Jag hoppas mina PN-kompisar haft kul och inte saknat mig för mycket. Jag inser såklart att en pysselträff utan mig är som en jul utan julmust... ;D

Dock har jag en del scrapinspiration som jag sparat ihop till idag, och nu får jag inte utlopp för den. Dumt va? Så om jag orkar senare får jag sätta mig och scrappa lite.

4 kommentarer:

anaber sa...

Julmust hoppar jag gärna över till jul (eller påsk heller för den delen). Du däremot är ett måste på nästa träff.

Hoppas grejorna jag lämnade ger lite extra kick till inspirationen!

*krya-på-dig-kram*

Emma sa...

Nä, vad tråkigt att du är sjuk!!

Krya på dig!!

morfen.blogg.se sa...

Åh jag blev helt uppslukad av den vita massajen och den vita massajens dotter, sen såg jag filmen och tyckte att den var osammanhängande om man inte läst boken, tycker att det hade varit bra med en berättarröst.
Hursomhelst - trist att du är sjuk men jag hoppas du blir frisk fort.
Kramar, Anna

joggemia sa...

Fy vad trist när du har laddat för en scrapträff med polare! Hoppas du piggnar till fortare än kvickt och att scraplusten håller i sig! Längtar till nästa Peterlina-LO!

Kram!