03 juni 2007

Jobbig

Här kommer en LO till! Jag har ju varit sjuk, men igår kände jag mig pigg nog att scrappa lite. Skönt!
Den här handlar om min dotter som är rätt jobbig just nu... det är typ inget som är bra. Det tar på krafterna.Jag har mixat akrylfärg med lite vatten och stänkt över hela CS:en. Sen har jag målat blommor i vanlig ordning och sen haft DM på dem. Den lilla labelholdern har jag fått i en RAK av Emma. Den passade verkligen perfekt in på denna LO kändes det som! Lite busig sådär. :D
Titeln är thickers från American Crafts.
Fotot är då rätt rejält manipulerat i photoshop. Jag ville inte ha det där supergulliga fotot liksom, utan det skulle vara lite överdrivet. Lite divigt. Som min dotter är just nu. Sen har jag målat med svart akrylfärg runt det också.
Hjärtat på hennes arm är blingstenar så nej, hon har ingen tatuering på riktigt! :D

10 kommentarer:

Maria sa...

Så mycket känsla du fått in i LOn, du lyckades verkligen få fram "divigheten"! Befriande att du scrappar om andra saker än de glada, roliga - albumen du gör kommer vara en skatt för dig och dina barn längre fram!

Kram!

theValkyria/Gunilla sa...

Du har verkligen lyckats förmedla dina känslor i denna LO, samtidigt som du visar stor respekt för din dotter och den tidpunkt i hennes liv då hon ska börja välja riktning. Att ge detta till sin dotter är stort. Det kommer en dag då hon kommer att tacka dig för att du är du. Tack för att du delade med dig.

Carcol sa...

Jävlar vad läcker! Fotot, blingdetaljen, journalingen...allt! Allt går ihop väldigt väldigt bra med fotot. Du fick till det ordentligt med denna.

Linda sa...

Åhh vilken läcker Lo!! Det blir så cool effekt när man stänker akryl på CSen! Det är något jag ska försöka mig på att göra på min nästa Lo.Och dina fina blommor är så underbara!
Tack för att du inspirerar mig i massor! /Linda

Sanna F sa...

Jätte fint foto!!!!!
Snygg layout och hoppas hon snart lugnar ner sig lite!

KRAM från SannaF

Pia sa...

vilken fin layout. Så bra du gjort med fotot!!

Tanja sa...

Superfin lo! Och jag gillar verkligen det underbara fotot! Du har gjort bakgrunden härligt läcker med lite nonchig "släng" variant!

Hoppas du fann på ett kuvert i brevlådan i morse. Pengar för stämpeln som jag vann på tradera!

Hoppas du mår bättre nu!

//Tanja

tanja sa...

Du, vilken underbar LO, både utförandet och det den handlar om. Känner så väl igen mig i det du skriver...

Sofia sa...

Härliga layout och visst kan man se att det är en divig tonåring du har där hemma.

*pia* sa...

Åh, det är verkigen upprorskänslor och stöddighet som lyser genom LOn! Fint, superfint!