04 juni 2007

Inget scrappat men fotat

Jo, Samisen har varit hemma idag. Men han visade sig inte vara så värst sjuk så det blev en liten aktivitetsdag i form av tågåkning.
Jag är inte helt frisk men inte sjuk heller, om ni förstår.

Såhär såg Samisen ut under en av tågresorna. Han var jordens lyckligaste lille kille. :)Vi åkte in till söder på en lång omväg och väl där så köpte jag ett nytt objektiv till kameran. Jag ville ha ett zoom-objektiv och när det nu var så billigt och alltihop så ("och när nu kavajerna var så lika" - Yrrolcitat för den som är obildad) blev det ett sånt. Det har jag sen testat när vi kommit hem.
Innan vi åkte in så försökte jag fota denna blomma, utan något vidare resultat. Blev mycket bättre med zoom så man kom nära. :)Sen såg jag en dopping (väl?) som jag ville fota. Det var ju inte det lättaste såklart för det var ju inte så att han inte försökte göra skäl för sitt namn liksom... Så han dök mest hela tiden. Fick dock en hyfsad bild. Här är den såklart beskuren... SÅ bra zoom har jag inte.Väl hemma kom granntjejen över och lekte lite. De vattnade plommonträdet, så nu slipper vi göra det. :D

2 kommentarer:

fanny sa...

MEN vilka fina bilder. Den på S och granntjejen är ju sååå söt! Blir nog en LO av den snart, eller???

Bellis sa...

Japp... Bevisat flera gånger om. Man KAN shoppa sig lycklig. Själv "fick" ja en Canon EOS350D igår, och jag är sååååå lycklig.