17 mars 2007

13-åringar och vårtecken

Dottern skulle på Nelly Furtado ikväll. Men det var visst 13-årsgräns pga ljudnivån, så vi fick sminka henne och hoppas på det bästa. DEt gick vägen. Och jo, hon har varit på konsert förut, så det är inte första gången. Hon har värsta megaöronpropparna. Ingen fara där.

Sen var vi ute och lekte igår. Grannarna hade vårtecken på tomten. Eller vänta nu? Sommartecken kanske? Helt sjukt med tusenskönor NU!För er som väntar på scrappade saker, så hoppas jag få lite lust imorgon. JAg gjorde tre kort till ett DT-uppdrag igår, så de får jag ju inte visa, men är sååå glad att ha dem avklarade som legat och dränerat mig på inspiration och pyssellust...

Och... jag hoppas få svar i veckan från stämpelgubben. JAg har lite stämplar som jag tänkte trycka upp... äntligen. Efter typ ett halvårs ritande. Det ska bli spännande att se om det blir något. :)

4 kommentarer:

Veronica sa...

Vad söt din tjej blev!

Och vårtecken upptäckte jag oxå idag när jag tog en tur i vår trädgård. Men det är klart, vi är ju snart i slutet på mars så nån gång måste dom ju komma!!

Anna-Carin - anaber sa...

Stora tjejen! Hade hon roligt på konserten?

Sanna F sa...

Å vad kul att gå på konsert. Min son blev jätte ledsen att de har ändrat alla konserter till 13 år.
Din dotter är jätte söt!

Spännande med egna stämplar - ska du säljaockså?

Anna sa...

Jag har också en tusensköna i min rabatt! Fast å andra sidan hade jag en i december också, innan snön kom, kanske är det samma. :)

Vilka jättefina foton, hoppas du scrappar dem! Hoppas dottern hade kul på konserten.