10 januari 2009

Nytt vardagsrum och pyssel

Jag målade om vardagsrummet i onsdags. Japp. Hela rummet på en dag. Jag började själva målningen kl 13 och tog sista penseltaget kl 22:30. Jag skojar inte, jag hade SÅÅÅ ont i benen dagen efter.
Meeeen, det blev sååå fint.

Här är en liten förebild. Inte så sexigt.Och här är det efter... vi ska såklart städa lite, fixa lite mer och så... men i alla fall. There's a big difference liksom.Och bakom TVn där är det ju lite tomt, så jag har varit ute och fotat idag, och gjort tre små tavlor med följande motiv. De har svart ram och ska sitta ovanför där. Tror det blir bra.OCH så var jag hemma hos bästa A-C i torsdags och pysslade. Precis vad jag behövde efter att ha stått och målat hela onsdagen.
Och jag presterade faktiskt lite också. Till minisnoppen även detta. Tre kort och en LO.Och här. Notera hur jag använt MÖNSTRAT papper!! VAAA??? Helt otroligt. 4 färger brads var utmaningen...


Och idag så var mamma här och behövde ha tre grattiskort. Jag snabbpysslade ihop tre nästan likadana. Massproduktion is the shit! :D

4 kommentarer:

Gunsan sa...

Sk*tsnygg väggfärg!

Du har en utmärkelse i min blogg, f'resten.

Lenalandis sa...

Vilken snygg färg! Jag var lite mesig och målade från gult till vitt igår, men ser nu att lite färg hade nog inte varit fel men det går fler tåg! Idag ska jag måla listerna det är tråkigt men det blir ju som pricken över i så att säga! Gillar dina tavlor som du har gjort. Har du beskurit dom i photoshop och sedan skrivit ut dom?
Tips på hur du gör?

Saawan sa...

Wow, det blir snyggt med tavlorna!

Dolores sa...

Wow vilket snyggt fotografi, det kommer att bli jättesnyggt på den nymålade väggen!
Jag har en umärkelse åt dig i min blogg.
Kram Åsa / Dolores