26 oktober 2008

Jag kan skriva!

Dottern kan skriva alltså... fast det var ju några år sen hon kom på det :DGjort lite mer filtdekos, kladdat med lite dabbers och stickles. Några blingstenar, lite utskuret papper... och så chipboardstjärnor jag klippt ut ur en pannå och sen sandpapprat och stämplat med doodlingstämplar. Och så lite spets från panduro.

SEn vill jag skriva om något så kul som hände mig i fredags.
Dotterns klass samlar till en klassresa och det var disco för att samla in pengar. Alla föräldrar var där och hjälpte till och det var trevligt. Jag började fixa redan vid 14-tiden eftersom jag var pyntansvarig (inte helt oväntat val av mig ;D) och sen tänkte jag väl dra mig hemåt vid halv åtta. Helt okej hade det varit. Men vid sjutiden började jag prata med en annan mamma och ja, jag bara ville inte gå hem. Vi hade SÅ trevligt. Det var länge sen jag kände att jag stämde så ihop med någon annan. Jättekul. Och det roligaste var att hon kände likadant. Det var värt att offra en fredagkväll eftersom vi fick lära känna varann.
JAg fick ett så gulligt mail av henne dagen efter som innehöll några av de sötaste ord jag någonsin fått höra. *glad*

4 kommentarer:

Scrapangel sa...

Grattis till uppdraget, du kommer bli så bra på att sälja in dem, du är proffs...

Kram

Tanja sa...

Kul! Visst är det häftigt att man kan hitta guldkort på de mest oväntade ställena... Hoppas ni fortsätter där ni lämnade vid i fredags...

Ha det så bra!

Sofia sa...

Härligt att höra om din fredag.

Sanna F sa...

Å vad fint!!!