25 november 2007

Kortet dårå

Här kommer kortet jag gjorde. På beställning av en kompis. Dopet var igår, så nu kan jag visa. :D
Det är rätt likt mina föregående kort, but why change a winning concept - återigen. :D



I övrigt så var sonen pigg och glad hela dagen igår efter kräkattacken. Han åt inte så värst mycket, men en liten pannkaka blev det och ett par rostmackor med smör på kvällen.
Alltihop kom upp kl 23:15 piiip. Då vaknada jag med ett ryck av prekräkläten... en halv sekund senare var det postkräkläten.
Och hela hans säng (som står bredvid min) var ett hav av otrevligheter. Fy sjutton säger jag. Bara att bära in honom i duschen och duscha av honom. Sen byta lakan och försöka somna om. Jag säger bara det att det är INTE lätt att sova med kräksjukt barn bredvid. Man lyssnar på varenda litet ljud som detta lilla barn ger ifrån sig.
Men det blev inget mer kräk tack och lov. Han somnade om och vaknade några timmar senare och ville dricka. Då fick han det men då började ju oron om liksom... så vi kan väl säga att vi inte sovit så bra här i familjen. Ja, sonen har ju sovit såklart... så han är pigg och glad.
Jag väntar bara på när det ska sätta igång i min mage...

För övrigt har jag precis satt upp håret i en tofs ifall det värsta skulle hända... eller också för att jag inte orkar fixa håret idag.
Och så kommer sonen in i rummet och tittar på mig och säger "Mamma sssiiiin" Dvs Mamma fin.
*smälter*

6 kommentarer:

Anonym sa...

Oääää vad jobbigt! Vi har aldrig haft någon kräksjuka här hemma *ta i trä*... bara oroliga magar av mindre jätteotäckt slag. Det är en stor skräck att råka ut för att hela famljen däckas i högar av kräks. Men rätt stor andel av befolkningen är ju mindre mottaglig så jag tror stenhårt på att vi hör dit så länge vi inte blir motbevisade...

Hoppas att allt blir lugnt nu framöver!

Kortet är alldeles otroligt vackert!

Emma sa...

Nä fy vad trist med kräksjuka! Hoppas att han mår bättre snart stackarn!

Underbart vacker kort!!

Maria sa...

Åh, vilket fint kort - det där konceptet är helt underbart!

Uschiamej för kräksjuka, dock - hoppas du slipper det och att din lille kille snart blir frisk!

Anonym sa...

Undertbart fantastiskt kort - din stil är så himla vacker!!!

Stor kram och hoppas kräkeländet lämnat huset!!

Kramen

Lene S sa...

Usj stakkars liten! Håper du klarte deg gjennom strabasene! Nydelig kort du har laget, jeg elsker dine malte elementer! Jeg fikk jo noen flotte ting i posten for litt siden, noen herlige clearstamps og noen flotte utskårne figurer. Har brukt noen av dem nå...ta en titt i bloggen min om du vil se ;o)

ha en fin dag!

Susanne H / snuffehar sa...

Vilket underbart kort!!

Hoppas kräksjukan lämnar er snart. Vet precis hur det känns att ligga där och lyssna på varje litet läte barnet ger ifrån sig... Inte mycket sömn man får.