24 april 2008

Det här har jag gjort idag...

...ja inte kaninen då, men legat på gräset i solen och gosat.


Mmm... jag vet. Det är nummer två på lika många dagar. De förökar sig alldeles magiskt. :D
Den här är BARA min. Min min min. Hon är ljuvlig. Mjuk och varm och gosig. Hon sover i min famn, på min mage, på mitt ben. Sen skuttar hon runt lite och så kommer hon tillbaka till mig.
Zezza heter hon...pst... jag har jobbat idag OCKSÅ faktiskt. Men imorgon är jag ledig... hoppas på strålande väder!

23 april 2008

Den nyaste familjemedlemmen

Idag har vi fått en ny liten familjemedlem. Hon är inte stor alls hon... men mjuk. Mycket mjuk och söt...
Zzäta heter hon och är mörkgrå med lite vitt. Och 7 veckor gammal.


21 april 2008

Om jag kommit ihåg kameran...

....så hade ni kunnat få se på en hel drös med vackra bilder på årets absolut sötaste lilla bebis. Men nu går inte det.
Men han var ljuvlig. Mjuk och gosig och han sov så fint i min famn. Länge länge. Jag hade gärna tagit med honom hem, men det var inte så poppis hos ägarna...
Sibert... du är bara så söt. Jag är kär i dig. :D

19 april 2008

Latte

Här är den halva LOn som blev klar EFTER träffen. :D

18 april 2008

Godis

Jag hade ju scrapträff här hemma i lördags. Men tror ni det blev något gjort eller???
Nej, inte mycket. :D
Så här är en av 1½ LO jag lyckades färdigställa den dagen. Pinsamt va? :DDen andra... den som bara blev halvfärdig, har jag såklart gjort klar under veckan och fotat. Men inte beskurit. Kommer senare.

Sonen har haft feber ett par dagar och varit hemma. JAg har byggt minst nio miljoner torn av klotsar tror jag.... Men det är okej. Det är lite myslyxigt att få vara hemma såhär ibland. När de inte är sjukare än 39° och jättepigga. :D

17 april 2008

Punchinella anyone?Bilden får ligga kvar... för den är ju lite kul. :D
Men annars så har jag sålt av min punchinella nu. :)

14 april 2008

Klockan är 21..

...och i mitt fönster brinner ett ljus för Engla.

12 april 2008

Idag blir det scrap

Jo faktiskt. Jag är laddad. Ser fram emot att scrappa. Och jag har hela dagen fullbokad med scrap! Om en dryg timme kommer det komma hit folk för scrap. Najs va?

I övrigt har jag inget att visa upp. Än då alltså. :D
Men ikväll kanske.

Jag skulle kunna visa upp den här lilla sötnosen förstås


Men han är ju inte min.... fast söt är han ju ändå.
Han tillhör min allra bästaste pyssel- och chatkompis och han ska heta Sibert........ eller så ska han inte det. ;D

Sen spenderar jag en hel del tid på att leta kaninburar och kaniner.... vi ska göra oss av med de stackars sköldpaddorna som ingen bryr sig om och skaffa små kaniner som dottern förhoppningsvis bryr sig om mer. Och gör hon inte det, så då får de flytta nån annanstans... de lever i alla fall inte i 100 år så det är ju ett plus.

Vad gäller alla mina åkommor och krämpor så är det så att ögat är bra och benet är myyyycket bättre. Jag har verkligen försökt att ta det lugnt. Jag vill INTE ha så ont som för två år sen... så jag är fösiktig.

Nu ska jag förbereda för dagens aktiviteter.

09 april 2008

Tävlingsbidrag

Nu har jag scrappat lite igen. A-C lurade mig att vara med på en skisstävling som Scrapperiet har, så det är klart... det kanske är det jag ska göra för att komma igång.
Det gick hyfsat lätt att få till denna, fast jag spegelvände skissen lite och sådär. :D
Jag har klippt sönder ett sånt anti-glidskydd som man ska ha under mattor och stämplat med akrylfärg. Sen är det en rub-on från Creative imaginations. LIte hemgjorda blommor, en fjäril från filtband och så lite symaskin. Och så handstil och thickers förstås. :D Men det ser ni ju.Eftersom jag åter igen har ont i mitt ben (gå tillbaka till förra sommaren och sommaren efter det för att få läsa om mina fantastiska benproblem) så ska jag gå och sova nu. :)

07 april 2008

Bättre idag

Det var helt klart sömn som behövdes för att läka mitt stackars öga. Men jag blev faktiskt tvungen att ta en ipren igår kväll innan jag lade mig för att ens stå ut. Det är något alldeles speciellt med smärta i ögonen... den är liksom mycket mer påträngande än smärta nån annanstans. Om man inte råkat såga av sig benet kanske.....

Liten rapport bara. Nu ska jag till jobbet.

06 april 2008

Porslinsmålning och lite kort

I fredags vad jag hem till Carina för att scrappa lite. Men nej, jag hade INGEN inspiration och det blev absolut ingenting gjort. Jo, två kort... men inget scrap.
Såhär blev de.

Sen igår var vi ute hela dagen i solskenet. Oj vad underbart väder det var! Helt fantastiskt. Så idag var vi nästan glada att det var mulet så vi fick vara inne. :D
Jag tog en sväng till Skärholmen och Panduro och köpte lite porslinsfärg. Sen vidare till Cervera för att köpa en mugg. Nu har jag målat muggen och imorgon ska jag härda den i ugnen.
Jag är jättenöjd och ingen kommer kunna sno min mugg på jobbet ostraffat! :DIgår skvätte det upp när jag stekte kött så jag fått ett brännsår precis bredvid högerögat. OCh kanske har något åkt in i själva ögat också... jag vet inte, men ooooont har jag. Det är jobbigt. Så nu ska jag inte sitta här och glo, för det irriterar.