25 november 2007

Kortet dårå

Här kommer kortet jag gjorde. På beställning av en kompis. Dopet var igår, så nu kan jag visa. :D
Det är rätt likt mina föregående kort, but why change a winning concept - återigen. :DI övrigt så var sonen pigg och glad hela dagen igår efter kräkattacken. Han åt inte så värst mycket, men en liten pannkaka blev det och ett par rostmackor med smör på kvällen.
Alltihop kom upp kl 23:15 piiip. Då vaknada jag med ett ryck av prekräkläten... en halv sekund senare var det postkräkläten.
Och hela hans säng (som står bredvid min) var ett hav av otrevligheter. Fy sjutton säger jag. Bara att bära in honom i duschen och duscha av honom. Sen byta lakan och försöka somna om. Jag säger bara det att det är INTE lätt att sova med kräksjukt barn bredvid. Man lyssnar på varenda litet ljud som detta lilla barn ger ifrån sig.
Men det blev inget mer kräk tack och lov. Han somnade om och vaknade några timmar senare och ville dricka. Då fick han det men då började ju oron om liksom... så vi kan väl säga att vi inte sovit så bra här i familjen. Ja, sonen har ju sovit såklart... så han är pigg och glad.
Jag väntar bara på när det ska sätta igång i min mage...

För övrigt har jag precis satt upp håret i en tofs ifall det värsta skulle hända... eller också för att jag inte orkar fixa håret idag.
Och så kommer sonen in i rummet och tittar på mig och säger "Mamma sssiiiin" Dvs Mamma fin.
*smälter*

24 november 2007

Bluääärk

Joråsåatt... sonen ville inte äta middag igår. Vi trodde det var för att han satt i sig fem kakor strax innan som muta för att jag skulle få klippa håret på honom.
Men imorse gjorde han en blöja av mindre trevlig karaktär och ville INTE ha frukost.
För nån halvtimme sen erbjöd jag honom en liten bit riskaka. Han tuggade lite och sen BLUÄÄÄÄRK.
Så... kräksjukan is in da house.

Jag har såklart proppat i både mig och maken vitpepparkorn. Och ringt exet som jag ska skjutsa dottern till så snart hon vaknar. Hon får INTE äta här och hon får INTE krama sonen.
Så... nu vet man hur skoj vi ska ha i helgen.

Nu är han lite piggare. Har badat i en halvtimme och jag har matat honom med lite te med honung i. Skedvis. Han måste ju få i sig nån slags energi. Och jo, han älskar te... och kaffe... men DET får han inte idag. :D

Jag gjorde ett kort igår. Men det ska till ett dop idag, så jag visar upp det ikväll.
Det är INTE jag som ska på dop! :D
Kanske ska scrappa sen... om jag inte kräks förstås.

20 november 2007

Det börjar bubbla lite...

....av inspiration.
Snart så kanske det händer. BOM! Så scrappar jag igen. Tror ni inte det?
Håll tummarna för att det är så det är.

Ja, jobbet ja... det kanske är så att nån är nyfis?
Jo, jag fick helt hastigt och lustigt ett arbete på 50% vilket passar mig alldeles ypperligt för tillfället. Arbetsuppgifterna passar mig också. Det känns helt rätt och jag är jättenöjd med att få lämna huset en stund varje dag och göra lite nytta för några kronor!
Det är inte alls samma sak som jag gjort tidigare, utan HELT annat. Och det är så skönt att släppa på programmeringskunskaperna och göra annat.
Vad gör jag då? Jo, jag är något så fint som project administrator eller nåt sånt... dvs, kontorsråtta som tar hand om allt praktiskt. Fixar behörigheter, stolar, bord, platser, datorer, mailkonton, passerkort, sekretessunderskrifter... Dvs, såna där roliga grejer som när man gjort dem så är man klar. Inte en massa långtidsprojekt här inte. Jag älskar det. Det passar mig och mitt stackars trasiga huvud perfekt.

Nä, nu måste jag gå och sova... jag ska ju jobba imorgon!

15 november 2007

Jag försöker äta lite frukost....

...men det går sådär halvbra. Lite nervös är jag allt.
För idag, idag gott folk... så ska jag börja JOBBA!!!!

Det ska bli så himla skoj. Jag tror det här jobbet kommer passa mig perfekt.
Jag får rapportera mer sen när jag kommit in i det lite mer.

Så... eftersom jag ska börja jobba, måste jag stänga ner här nu. Preparera lillkillen för dagis, klä på mig själv representabla kläder och pulsa iväg genom snön.

Tjing!

11 november 2007

Knasiga familjen

Jo, vi kan vara rätt knasiga. Speciellt jag.
Igår vid middagen så hade dottern sin mössa på sig. Hon bara vägrade ta den av sig... ni vet, sådär som kidsen gör. :D
Så, vad gör man som mamma? Jo, sätter på hela familjen en mössa! :DIdag var jag också knasig, men inte riktigt lika knasig.
Först var vi dock ute och byggde snögubbe en stund, dottern och jag. Sonen ville bara stänga grinden... så han har inte hjälpt till. Särskilt mycket snö var det ju inte men en liiiiten snögubbe blev det i alla fall. Den vaktar här hemma nu. Skräckinjagande va? ;)

07 november 2007

Hurra!!!

Samuel har bajsat på toaletten TVÅ gånger idag!!!

01 november 2007

Hey ya!

Idag startar en ny blog! Och jag har fått äran att vara med och inspirera denna första gång. Jätteskoj tycker jag och jag blev jätteinspirerad! Oväntat med tanke på min scrapblock som lurat ett tag.

Hursomhelst. Idén som Mikaela kommit upp med är att inspireras av musikvideos. Jättekul koncept och videon denna gång var Hey Ya med Outkast.
Här är min tolkning. Helt klart har jag blivit inspirerad av låttexten och titeln... och så det lila, de gröna hjärtanen och i sången sjunger de faktiskt OooooOOOoOoooO och det syns ju tydligt att jag blivit inspirerad av det. :DSå, spring genast till den nya bloggen och kolla vad alla andra duktiga tjejer har hittat på för kul! OCH för att se videon såklart!

Imorgon är det syfestival, men det kan jag säga att det är extremt osäkert om jag kommer iväg på den...